Florile te relaxeaza

Se spune ca si Dumnezeu, dupa ce a creat lumea, in a saptea zi, s-a relaxat. Mai multe nu stim nici noi, dar banuim ca sigur a facut-o intr-un loc plin cu flori. Pentru ca florile inseamna bucuria vietii si a impartasirii.

Asa ca, atunci cand simti c-ai obosit un pic dupa ce ai lucrat cu daruire la lumea ta, ce-ai zice sa te si relaxezi putin, in cadrul unui teambuilding floral sau program de well-being, in compania ta? Transpunem intr-un aranjament floral povestea fiecaruia dintre noi si invatam elemente de baza despre ingrijirea, accesorizarea si mestesugul celor mai frumoase cadouri florale.

Noi venim cu florile, cartile, vasele si ustensilele necesare, iar tu pleci cu creatia florala realizata in cele 3 ore petrecute impreuna si cu starea de fericire pe care florile noastre ti-o daruiesc.

Cere acum o oferta personalizata
“Reusita tuturor evenimentelor din viata profesionala si cea personala poarta amprenta Olla Floral Art. Printr-un talent greu de egalat, Oana Lamba reuseste sa transforme fiecare spatiu intr-un univers unic, prin adevarate sculpturi din flori si aranjamente ce reusesc sa intreaca orice imaginatie. Va recomand , din suflet un om de un profesionalism si talent desavarsite : Oana Lamba!”
Cristina Herea, Prezentator Romania TV
“Recomand cu multă caldură Olla Floral Art datorită profesionalismului şi a spiritului de inovare în domeniul decoraţiunilor florale. Am organizat în parteneriat cu TVR prima ediţie a “Conferinţei Naţionale a Asociaţiei Familiilor Monoparentale” ţi trebuie să mărturisesc că aranjamentele florale oferite de Olla au fost elementele care au atras cel mai mult atenţia… Frumoase, deosebite, proaspete…amintiri nu doar pentru câteva zile, ci pentru o viaţă!”
Beatrice Cioba, producator TVR

Radem

Cooperam

Creem

Ce castiga compania?

Ce castiga angajatul?

  • Lucru in echipa

  • Productivitate crescuta

  • Angajati fericiti

  • Dezvoltare personala

  • Timp de calitate

  • Relaxare

Cere angajatorului tau ateliere de creatie florala in programul de well-being!

Comentarii Facebook