În anul 2000, majoritatea membrilor echipei Olla erau încă în facultate. Camere de cămin, nopţi albe, petreceri, chefuri, baluri; apoi sesiune şi nopţi nedormite şi examene la materii pe care nu le puteam suferi sau altele cu profesori de care ne amintim şi acum cu plăcere. „Boabe” şi note mari, sărbătorite deopotrivă la câte o terasă.

cană inscriptionată cu mesajul " Vreau sa ma uit la Fetele gilmore si să ignor toate problemele mele de adult"Nici într-o mie de ani nu ne-am fi imaginat că toate nopţile albe de atunci, zecile de cafele băute în dimineţile examenelor ne vor pregăti de fapt pentru o meserie pe care, în cele din urmă, o vom schimba fără regrete pe una dintre cele mai frumoase, cea de florist. Cine şi-ar fi închipuit pe atunci atelierul mândru şi frumos în care mergem la muncă astăzi, şaisprezece ani mai târziu? Nici măcar termenul de florist nu exista în vocabularul limbii române, darămite cel de designer floral! Eeeei, dar asta este altă poveste, pe care vă vom spune-o într-o altă pauză de cafea.

Tot în anul 2000 se lansa episodul pilot al serialului „de fete” Gilmore girls, serial pe care, plăcere vinovată, îl urmăream. Nu întâmplător ne-am reamintit de Fetele Gilmore şi anii de facultate – în 25 noiembrie se lansează o serie nou- nouţă, un fel de come back făcut la cererea publicului, car între timp a depăşit studenţia şi trecut la lucruri mai serioase în viaţă, după cum o demonstrează şi textul de faţă 😛

Aşa încât ne-am pomenit printre buchete şi comenzi de flori că trăgeam cu ochiul la câte un episod mai vechi al serialului. Dar, ţi-ai găsit cu floristele! Ce Lorelai şi Luke, ce Rory şi Jess- florile! Aţi observat vreodată câte şi mai ales ce frumoase sunt aranjamentele florale din filmul ăsta? Nici noi, până acum. Deh, ochi de meseriaş.

Ei, dar nici cele ce ies din mâinile noastre nu-s mai prejos, aşa încât ne-am turnat o cafea şi ne-am pus pe joacă, nu degeaba ni se spune “cea mai creativă florarie online.”

2

Imaginea aceasta a născut controverse în atelier: ba că Luke nu a avut destul curaj, ba că e bărbatul potrivit pentru Lorelai. Am fost însă de acord cu toții asupra unui singur fapt: coronița Olla e cu mult mai frumoasă! 🙂

5

Fotografia de mai sus pare a fi făcută la noi în atelier, un fel de before & after. Cam așa minunății știm noi să facem din crizantemele galbene: sculpturi florale, bune de oferit copiilor sau proaspetelor mamici.

befunky-collage

Simple with a twist ar fi propunerea noastră pentru cafenele sau chiar spații mici de lucru. Îl puteți comanda aici

3

“Oau! Ia te uită, buchetul nostru!” a fost exclamația uneia dintre colege la vederea capturii de mai sus. Deși ne-ar fi plăcut să realizam noi, la Olla, florile pentru fetele Gilmore, din păcate buchetul pe care îl poarta Rory nu este al nostru. Dar tu poti avea unul asemenator, daca il comanzi de aici.


4

Fără dubii, miresele Olla sunt cele mai frumoase, oricat de simpatice ne-ar fi Rory și Lorelai.

6

Nu toată lumea are bunici înstăriți și gata să îți amenajeze propria casă ” de student”, așa cum are Rory. Dar  creația designerului  Oana Lamba, această lampă florală, ce se alimentează cu lumină solară, functionează pe bază de senzori iar în intuneric aruncă o lumină temperată pe aranjamentul floral poate fi un cadou ideal pentru o studentă, nu credeti?

7

Iată şi una dintre puţinele imagini pe care le avem până în prezent din noul sezon Gilmore girls. Hmmm, tot Luke & Lorelai, tot cinele de vineri seara… Dacă ar fi comandat la noi decoraţiunile pentru masă, am fi adăugat cu siguranţă şi câteva lămâi, pentru “digestie” 😛

8-2

Nunţile din serialul acesta sunt visul oricărei femei – mii şi mii de fire de flori. Dar echipa Olla îţi poate realiza decoraţiunile florale pentru nuntă şi într-un buget ceva mai realist decât cel hollywoodian.

9

Ce parere aveți, această cutie în care am asezat orhidee galbene ar fi pe placul doamnei Gilmore?

10

Din ce echipă faci parte: Jess, Dean sau Logan? Noi? Va lasam sa ghiciti.

11

Fie că locuieşti într-o casă somptuoasă precum cea a familiei Gilmore, fie într-una mai realistă, florile schimbă atmosfera pe dată. Alege şi tu un aranjament pe care îl poţi primi chiar astăzi.

Sperăm că v-ați sunat deje cele mai bune prietene pentru o seară a fetelor și ca propunerile noastre v-au inspirat în a alege cadouri florale dela cea mai creativă florarie online din București. Iar acum, let’s go to Luke’s! 🙂

 

 

Comentarii Facebook