Undeva pe Calea Victoriei 83-85 se contureaza o poveste imbinata cu lux si eleganta. Max Mara, unul din brand-urile care au revolutionat lumea modei. De la inceput s-a dorit ca acest brand sa mearga impotriva curentului. In prezent este brand-ul care isi pastreaza in continuarea identitatea prin liniile clasice si design-ul fermecator.

MaxMara, colectia toamna iarna

 

colectia toamna iarna MaxMara

In 2015-2016 a avut loc colectia Max Mara Fall/Winter unde am avut bucuria de a fi invitati pentru a aduce mai multa culoare prin ceea ce facem noi, design floral. Astfel, au inceput pregatirile si la sugestia reprezentantilor Max Mara din Italia am ales hortensiile. Am vrut sa tinem cont de tendintele din punct de vedere cromatic al anului care urma, 2016, anuntat de Pantone. Am ales roz pal pentru a merge pe o linie mai discreta si in acelasi timp sa respectam stilul less is more al brand-ului.

olla.ro design floral

hortensie

Peste 200 de invitati au participat la acest eveniment bucurandu-se de un ambient rafinat. De la stilisti, fashion bloggeri, vedete, oameni de afaceri pana la clientii fideli ai magazinului toti s-au bucurat de recomandarile primate de la specialistii magazinului Max Mara, pentru a putea fi in ton cu stilul elegant al acestui brand.

Colectia Max Mara Fall/Winter

Colectia Max Mara Fall/Winter

olla.ro

Printre invitatii de la acest eveniment Max Mara s-au aflat Inna, Alexandra Stan, Sore, Alice Peneaca, Sonia Argint-Ionescu, Albertina Ionescu, Cristina Rus, Carmen Negoita, Cristina Cioran, Dana Savuica, Geanina Ilies, Dana Sota, Madalina Dorobantu, Daiana Anghel, Sorina Fredholm, Kristina Dragomir, Rucsandra Hurezeanu, Adriana Chiper.

Colectia Max Mara Fall/Winter olla.ro

Sore

max mara si olla.ro

Le multumim reprezentantilor Max Mara pentru ca ne-au invitat si am avut posibilitatea de a ne bucura impreuna cu ei de tot ce inseamna culoare, rafinament, stil. Atat prin moda, cat si prin decorul floral creat.

olla.ro

 

Comentarii Facebook